Ремонти и фермерски фест променят движението в София

OFFNews 31 март 2019 в 06:27 1745 0

Фермерски фестивал променя движението в центъра на столицата днес. От 7 до 19 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците във феста на североизточната дъга на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „Дунав” и ул. „Оборище”, както и на ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и пл. „Св. Александър Невски”.

От 8.00 до 19.00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и пл. „Св. Александър Невски”.

Заради ремонти по ул. „Алеко Константинов“ и ул. „Буная“ се забранява влизането на пътни превозни средства, престоят и паркирането, като се осигури преминаването на живущите в района и автомобилите със специален режим на движение – пожарни и линейки, както следва:

До утре по ул. „Алеко Константинов“ между бул. „Мадрид“ и ул. „Франсис Де Пресансе“; от 2 до 5 април по ул. „Алеко Константинов“ между ул. „Франсис Де Пресансе“ и ул. „Русалка“; от 6 до 12 април по ул. „Буная“ между бул. „Мадрид“ и ул. „Франсис Де Пресансе“.

Престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на бул. „Драган Цанков” между ул. „Никола Мирчев” и бул. „Пейо К.Яворов”, посока център, извън зоните за престрояване и спирките на масов градски транспорт е разрешено до 29 септември от 08.00 до 20.00 часа през почивните дни, официалните празници и обявените от Министерски съвет за неприсъствени дни. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови