Ремонт затваря столичния бул. "Владимир Вазов" до септември

OFFNews 19 юли 2016 в 07:04 4760 8

Въвежда се временна организация на движението за ремонт по бул. „Владимир Вазов” от ул. „549“ до ул. „61“, съобщи Столична община. 

До 14 септември се забранява влизането на превозни средства в двете посоки, както следва:
- по северното пътно платно на бул. „Владимир Вазов” между ул. „549” и ул. „Поп Груйо“. Движението ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на булеварда в същия участък;
- по южното пътно платно на бул. „Владимир Вазов” между ул. „Поп Груйо” и ул. „61“. Движението да се извършва двупосочно в северното пътно платно на булеварда в същия участък;

За същия период се променя маршрута на тролейбусна линия № 1 – от Пета градска болница се скъсява маршрута до ж.к. „Хаджи Димитър” – от бул. „Владимир Вазов” наляво по ул. „Острово”, надясно по ул. „Макгахан” до крайна спирка за тролейбусни линии №№ 2 и 4. В обратна посока по ул. „Никола Войновски”, по ул. „Васил Петлешков”, наляво по ул. „Панайот Хитов”, надясно по бул. „Владимир Вазов” и по маршрута си.
Разкрива се временна автобусна линия № А-ТБ 1 – от началната спирка на тролейбусна линия № 1 /ж.к. „Левски Г” - бл. 32/ по ул. „Поручик Георги Кюмюрджиев”, наляво по ул. „Поп Грую”, надясно по „бул. Владимир Вазов”, надясно по ул. „Острово”, надясно по ул. „Макгахан”, надясно по ул. „Резбарска”, надясно по ул. „ВасилКънчев”, наляво по бул. „Владимир Вазов” до ж.к. „Левски Г” /бл. 32/. 

Тролейбусите от линия № 1 ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък. Автобусите от линия № А-ТБ 1 ще спират по маршрута на всички съществуващи спирки. 
За автобусни линии №№ А-ТБ 1и 78 спирки  „ул. Витиня” и  „ул. Поп Грую” в посока център се изместват в южното пътно платно на бул. „Владимир Вазов” .
За автобусна линия № А-ТБ 1 спирка „ул. Поп Грую” в посока изход се измества в северното пътно платно на бул. „Владимир Вазов” след ул. „Поп Грую”

За автобусни линии №№ А-ТБ 1, 12, 14 и 119 спирка „ул. Ст. Доспевски” в посока изход се измества в северното пътно платно на бул. Владимир Вазов” след ул. „Ст. Доспевски”.

Автобусни линии №№ 78 и 100 ще следват въведената временна организация по бул. „Владимир Вазов“. Спирка Хипермаркет Била“ в посока ж.к. „Левски Г“ се измества в северното пътно платно на бул. „Владимир Вазов“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

9

Red or Dead

19.07 2016 в 12:55


“““....не се сърди... 'чесън' е почтен съфорумец, изразява и брани само лични позиции........“““““

Хахаххаа..какво “сърдене“ и защо бре, ма нали тук САМО се шегуваме.....аз вече тоталите се обърках, ма ти верно стоиш много време на слънце...без шапка, как пък стигна до тези умозаключения за сърдене......нали не си си повярвал, че не можем да отсеем зърното от плявата....

Успокой се, вярваме ти твърдо и неотклонно, че “браниш САМО лични позиции..“.....не си “грантаджия“...просто с тези междуметия и неадекватни cool very...eurasia happy...не е туй ефекта който търсиш, повярвай ми, получава се тъкмо обратното, пробвай .....ДРУГ подход.....този направо ни разката фамилийката, честно..;)......

63994

7

Red or Dead

19.07 2016 в 12:23


Апропо, не се сърди, ама днес ме мързи да те “оценявам“....г-н Йончев постигна частично целта си;)

63994

6

Red or Dead

19.07 2016 в 12:21


Удари една Yeni Raki, не си ти, честно;)

Не разбирам каква е тази носталгия по стария “Ред, дето не можеше да върже 2 думи на кръст, и само постваше чаршафи от “Афера“..... “
Търпим развитие....и готвим приемственост за плавно преминаване към “Евразийските ценности“, и в този ред на мисли....ще ги прегръщаш ли....агейн;)

Спирам, че много се “разводни дискусията“....;)

63994

4

Red or Dead

19.07 2016 в 11:52


Пали балканчето......краси хелзинкитУ идееее.....;)

63994

2

Red or Dead

19.07 2016 в 11:33


Eurasia happy...Cool...Very Cool....