Quantcast

Ремонт затваря бул. "Симеоновско шосе" до края на март 2014

OFFNews Последна промяна на 02 декември 2013 в 08:50 6155 6

Ремонт затваря бул.
Ремонт затваря бул. "Симеоновско шосе".

 

Бул. "Симеоновско шосе" се затваря за движение от днес, 2 декември, до края на март 2014 г. 

Причината е започващото доизграждане на Главен канализационен клон I по ул. "Симеоновско шосе" в кв. "Симеоново", съобщиха от "Софийска вода". 

Ще има и затруднение в движението по участъка от ул. „Бор“ до ул. „Симеоновска“.

Автобусна линия № 67 ще обслужва кв. „Симеоново” до спирка ул.„Златен век”. Не се предвижда промяна в маршрута на автобусна линия № 98. Няма да се затваря бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от ул. „Симеоновска“ до ул. „Крайречна“. Движението в този етап ще се регулира със светофари и пътни знаци. Маршрутите на автобусни линии №67 и №98 в този участък ще останат непроменени. 

При всеки етап от затварянето на булеварда ще бъдат предвидени обходни маршрути, указани с пътни знаци. Екипът на компанията ще информира предварително всички засегнати от планирани прекъсвания на водоснабдяването клиенти за датата и продължителността на прекъсванията.

По план строежът трябва да завърши до средата на септември 2014 г.

Новият канал ще е от стъклопластови тръби, дълъг 700 м. Ще бъде подменен и водопроводът по трасето. Проектът е с прогнозна стойност 1 950 000 лева. Той се реализира с цел отвеждане на отпадъчните води към градската канализация и пречиствателната станция за отпадъчни води, както и подобряване на експлоатационното състояние на водопроводната мрежа. Главният канализационен клон ще направи възможно развитието на канализационна мрежа в кв. „Симеоново” и подобряване на инфраструктурата в целия район.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.12 2013 в 11:06

Недоволните да сезират архимандрит Абгар Ховагимян наместник на българска епархия на Арменска Апостолическа църква или направо католикос Карекин II http://www.armenianchurch.org/index.jsp?sid=17&&lng=en
mailto:[email protected]

03.12 2013 в 07:16

Абе дано да пуснат най-накрая канала в Симеоново, че е срамота в София да има квартали застрашени от холера например... То иронията беше пълна, че там уж е гъзарско ама все пак, цивилизацията е спасила много животи.

02.12 2013 в 22:29

Angelhell, трябва да си подаде Фандъкова оставката, защото започнаха по същото време и кръстовището на семинарията, метрото до летището .... въобще чуваш ли се. Смотаняк е и смотаняк ще си остане. Мислете бе хора .... А за Софииска вода, питайте Софиянски и сие, онези предишната гилдия. ... Костов и всичките ДС-та. И пак ще питам за единственото, което е направил бай Тошо ...

02.12 2013 в 17:19

Защо да е смотльо?
Затова, че е прав?
Защото дори и на децата е ясно, че при минусови температури асфалт не се полага.
Както и при дъжд, сняг и други такива забавни.
А понеже си много остър, отговори си сам защо това е така.
Ако не можеш, попитай гугъл, той ще ти каже.
Оставка и за онези, които разрешиха на "Софийска вода" да накълцат, тесния път между Бояна и Драгалевци и не ги задължи да си асфалтират в срок!

02.12 2013 в 16:35

Смотльо, ако беше лятото, щеше да питаш, защо посред лято са решили да го правят, точно когато си тръгнал към морето. Пролетта пак ще ти е кофти, защото тогава ти излизат кокичетата ...... Как не ви е срам бе, да се сърдите, когато ви оправят улиците ... А Тодор Живков като си направи магистрала само до Правец, нищо не казвате майка ви комунистическа

02.12 2013 в 11:07

Посред зима ли се правят строителни ремонти?
После ще асфалтират в снега, и нова хранилка за кърпещите?
Оставка за този, който разреши това безумие.
Оставка за Фандъкова.