Ремонт на релсите през уикенда, промени в движението на трамваи 4 и 11

OFFNews 15 октомври 2022 в 06:33 1947 0

Трамвай

Снимка Архив

Трамвай 11 става автобус днес и утре

Трамваи с номера 4 и 11 няма да се движат днес и утре от от 4,30 до 16 часа по част от маршрута си, съобщи Столична община. Причината е ремонт на релсите.

Трамвайна линия № 4 ще се движи от кв. „Орландовци“ до депо „Красна поляна“, а след 16 часа движението се възстановява по постоянния маршрут. По същата схема ще се движи и № 11 от „Илиянци“ до спирка „ул. Добротич“.

Разкрива се временна автобусна линия № 11-ТМ с маршрут: кв. „Княжево” (начална и крайна спирки на автобусна линия № 58), бул. „Цар Борис ІІІ”, наляво по бул. „Овча купел“, бул. „Никола Мушанов“, наляво по бул. „Възкресение“ и по ул. „Кубан“ и ул. „Западна“ до ж.к. „Западен парк“ (крайна станция на автобусни линии № 72 и 77.

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки „Кв. Павлово”, „Бул. Цар Борис ІІІ”, „Кв. Овча купел” и на временни спирки в района на трамвайните спирки „Ул. Райска градина”, „Ул. Планинец” и „Бул. Никола Петков” в посока кв. „Княжево“, както и на всички съществуващи автобусни спирки по маршрута в участъка от бул. „Цар Борис III“ до ж.к. „Западен парк“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови