Разшифровани съкровища по Viasat History

OFFNews 10 март 2020 в 00:26 3711 0

Снимка Viasat History

Открийте шест от най-големите световни съкровища - всяко със забележителна история, останала скрита досега - в поредицата "Разшифровани съкровища" по Viasat History. Екип от учени изследва шест съкровища от древността - Хеопсовата пирамида, Моаите, статуята на Нефертити, кораба на Черната брада, Кивота и копието на Лонгин.

Всеки от обектите ще бъде проучен от експертите с помощта на множество нови технологии - включително последен писък на съдебната медицина, което ще отключи невероятната истина за тях за пръв път в историята. В търсене на отговори ще видите интервюта с археолози, историци и учени и ще разберете всички тайни, включително възможните последици от оповестяването на истината за съкровищата в новата поредица.

"Разшифровани съкрoвища" може да гледате всяка делнична вечер в 21:00 часа.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

За пълната програма на канала следете www.viasathistory.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови