Разбиването на игрището до УНСС няма да засегне студентите, те тренират другаде

OFFNews 08 август 2018 в 13:19 10397 1

Разрушаването на едно от футболните игрища до УНСС в Студентски град в София няма да засегне спорта на студентите от университета. Те не тренират там, увериха от икономическото висше училище.

Спортната база, използвана от студентите от УНСС и Лесотехническия университет, се намира зад терена на бул. "8-ми декември", на който се планира строежа на сграда. Става въпрос за комплекса "Бонсист", който има зали за баскетбол, волейбол, футбол, фитнес, тенис на корт, тенис на маса, аеробика, каланетика. В него са и кабинетите на преподавателите по отделните видове спорт.

Частният имот, на който ще се строи, е на фирмата Барокко. Тя го придобила през 2008 г. - купила го от собственици на реституирани имоти.

В район "Студентски" няма получено от направление "Архитектура и градоустройство" разрешение за строеж, но в НАГ е постъпило и е допуснато искане от М.Д. Строй, част от Барокко, собственост на Цветомир Владимиров и съдружника му Ясен Яков, за изработване на работен устройствен план със спазване заложените в ПУП параметри.

Цветомир Пламенов Владимиров е собственик или съсобственик в 23 фирми: "Билд инвест 274" ООД, "Блу билд 76" ЕООД, "Барокко билд" ООД, "Барокко секюрити" ООД, "ЦВ 03" ЕООД, "Цветстрой" ЕООД, "Цветстрой 76" ЕООД, "Барокко студио" ООД, "МД строй 3000" ЕООД, "Блу билд" ЕООД, "Блу апартментс" ЕООД, "Апартментс ризорт-Тодоров .АРТ" ЕООД, "Маунтин пропърти 1970" ЕООД, "Хоум инвест 4114" ЕООД, "Нау хоум 4112" ЕООД, "Нау хоум 4114", "Евро дорс 2017" ЕООД, "Билд Апартмънтс" ООД, "ЦВ 01" ЕООД, "ЦВ 05" ЕООД, "ЦВ 04" ЕООД, "ЦВ 02" ЕООД "ЦВ 06" ЕООД.

В списъка с дружествата, на които е или е бил управител (общо 38) фигурира и сдружение "Футболен клуб "Барокко".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!