Пускат движението през кръстовището на Графа и Раковски

Тролей № 9 се връща по маршрута си

OFFNews 31 август 2018 в 06:56 3016 1

Движението през кръстовището на ул. "Г. С. Раковски" и "Граф Игнатиев" ще бъде пуснато днес. По маршрута си се завръща и тролей № 9, съобщи Столична община. 

Ремонтът в района продължава с изграждане на тротоарни настилки. 

В централното зона 4 се работи на няколко подобекта. Това са бул. "Васил Левски", ул. "Московска", ул. "6-ти септември", ул. "Аксаков", както и градините "Кристал" и "Св. Климент Охридски".

На бул. "Васил Левски" започна полагането на основния пласт асфалт (биндер) в две пътни ленти в участъка от Ректората до ул. "Оборище". "Топлофикация" работи в участъка на кръстовището с ул. "Оборище", където изгражда нов топлопровод. Рехабилитацията на бул. "Васил Левски" трябва да бъде завършена до 15 септември.

Ремонт на топлопровод се извърши и на ул. "Московска", където се изграждат нови тротоарни настилки. На ул. "6-ти септември" се изпълнява канализация от "Софийска вода", предстои изграждане на подземни контейнери, възстановяване на паважната настилка и ремонт на тротоарите. Ремонт на пътна настилка и тротоари се прави и на ул. "Аксаков".

В момента извън обхвата на зоната се работи и по ул. "Иван Вазов", където се подменя и изгражда на нова канализация от "Софийска вода". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови