Протестът в Гърмен мина без нарушения на обществения ред

OFFNews Последна промяна на 02 юни 2015 в 15:06 4782 3

Протестът в Гърмен мина без нарушения на обществения ред

Снимка БГНЕС

Благодарение на добрата комуникация между организаторите на инициативата и служителите на МВР, протестът премина спокойно, без напрежение и нарушения на обществения ред.

Гражданският протест в село Гърмен започна в 12.00 часа на централния площад и продължи с мирно шествие, в което участваха около 1000 души. Към 13.30 часа шествието се насочи към кв. „Кремиковци“. До приключването на гражданския протест към 14 часа е регистриран един инцидент, при който са хвърлени два камъка и бутилка по полицейски служители, охраняващи шествието. Други нарушения на обществения ред не са регистрирани до момента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.06 2015 в 16:21

Браво, българино. С това мирно шествие доказа как 500 години турско иго може да направи един народ послушен. Точно така!!!

02.06 2015 в 15:49

Агресията срещу пазителите на републикансия ред има индиректни противообществени значения. Това, което мен ме интересува и за което намирам неподкрепяща информация в статията, е дали хвърлящите камъни ще отговарят пред правосъдието, което според техните думи се прилага избирателно.
И спрямо кого се прилага по този начин, ако те не бъдат глобени?
За съжаление все още не е развита добре идеята за информационната полиция, която да следи интернет изявите. Казвам го по повод, това, което аз разбрах от коментара под него, грубо нарушение на европейските ценности, а в случай на отричане на европейските ценност като валидни чрез използването на алогични или емоционални твърдения, подплатени с обиди и закани, то коментаторът трябва да бъде разследван за проповядване на анти-европейски модел на поведение в обществото. Не казвам, че той е най-добрият, само че трябва аргументирано да се защитава позицията, която той или тя потенциално поддържа ...

02.06 2015 в 15:23

С това 'мирно шествие' после да не се чудите защо ви правят на идиоти...