Протестът, който ще сваля Борисов-3: 20 души на кръст (видео)

OFFNews 11 септември 2017 в 17:41 13480 6

Повече от символичен се оказа днешният протест за смяна на политическата система у нас, на който във фейсбук бяха декларирали участие хиляди хора.

Вместо огромно множество пред Народното събрание в София до момента са се събрали едва 20-ина души, воглаве с организаторите.

Пред парламента е бившият депутат Николай Гацев, който се афишира като организатор на събитиено "Има такъв народ", заедно с Нина Гергова, която стана популярна покрай контра протестите в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Репортер на OFFNews забеляза и друго емблематично лице на демократичните промени у нас. Йоло Денев призова за ново септемврийско възстание. Апелът му обаче бе посрещнат със смях от малцината присъстващи, които се заканиха да протестират всеки ден до смяната на системата по модела от референдума, иницииран от "Шоуто на Слави". 

По-късно броят на протестиращите се увеличи до не повече от 50 души. По мегафон говориха Гацев и бившият патриот Димитър Байрактаров, сега репортер от кабеларка. 

И журналистите, и охраняващите протеста полицаи бяха повече от протестиращите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

5

Izalina

11.09 2017 в 21:24

Абе, не, че се заяждам, но 20 души на кръст прави 400, пък тези палячовци едвам прехвърлят 40.

По-тъжното е, че не се усещат колко са жалки.

6145

4

kokoten

11.09 2017 в 20:10

Българската идиотия няма край....първо го избират,после се опитват да го свалят....срам и позор,българи,докато избирате подобни престъпници,няма да има спасение за вас....дано пукнете,дано.......