Протест срещу "Топлофикация-София" със свещи и некролози

OFFNews Последна промяна на 07 май 2015 в 07:55 2804 1

Протест срещу столичната Топлофикация се организира във фейсбук днес в 9,30 часа пред сградата на общината. Недоволните се събират срещу отдаването на компанията на концесия и високите сметки за ток. 

Призивът е всички да носят свещичка и некролог: "Бог да прости Топлофикация София, която живи ни погреба, със сметките, които ни изпраща". 

Миналата седмица топлофикациите и енергодружествата обявиха плановете си за драстично поскъпване на цената на тока и на парното от юли. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.05 2015 в 10:07

Топлофикация София АД - една от много институции, пречръщаща софиянци в крепостните селяни на 21 век. Специално подкована със законодателство и общински наредби, веднъж закачил се, човек почти няма начин да се откачи. Поредният начин едни мутри да вземат едни пари без да си мърдат пръста.
Искаме германски президент, като в Румъния! Искаме да ни управляват западноевропейци и българин да няма право на политически и икономически решения от средно и високо управленско ниво! Искаме освободен раздутия административен апарат, също комунистическа реликва! Искаме корумпирани политици, юристи, икономисти, лобисти, тарикати и всякаква крадлива и лъжлива сган от "милата ни", родна действителност да бъде изправена пред наказателният отряд! Искаме задължителен образователен ценз за право на глас!
Докато сами не изринем боклука и мършата, никой няма да ни помогне.