Промени в движението в София днес

OFFNews 15 декември 2018 в 06:04 2019 0

Коледни празненства и концерти променят движението в части от София днес, съобщи Столична община. 

Заради прием в посолството на Република Полша на ул. „Хан Крум” № 46 от 08:00 до 14:00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства с изключение на автомобилите на гостите на ул. „Хан Крум” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Любен Каравелов”; на ул. „Любен Каравелов” между ул. „6-ти септември” и ул. „Хан Крум”. От 12:00 до 14:00 часа се забранява влизането в двете посоки на пътни превозни средства с изключение на автомобилите на гостите, поканени на приема, само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР, по тези улици в посочените участъци. 

Заради отразяване на концерт в зала „България” от 08:00 до 19:30 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства с изключение на автомобилите, обслужващи мероприятието, на ул. „Г. Бенковски“ между ул. „Аксаков“ и бул. „Цар Освободител“. 

Във връзка с провеждането на Коледен благотворителен базар и концерт от 10:30 до 15:30 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на бул. „ Никола Вапцаров”, в частта от служебния паркинг на НСО и входа на училището, с изключение на автомобилите, обслужващи мероприятието. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!