Промени в движението по Цариградско до края на август

OFFNews 15 август 2016 в 07:49 2723 0

От днес до 29 август в интервала от 0.00 ч. до 4.00 ч. се забранява влизането по част от бул. „Цариградско шосе“, съобщи Столична община. 


Строителните дейности ще се извършат на етапи и забраната за движението на пътно превозни средства ще се въвежда на два етапа, както следва :
По централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в посока изход от ул. „Антон П. Чехов“ и по пътната връзка от кръговото на Площад на авиацията към бул. „Цариградско шосе“ . Движението ще се извършва по южното локално платно на булеварда.
По централното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в посока център от ул. „Ген. Йордан Венелинов“ до ул. „Акад. Георги Бончев“. Движението на пътно превозни средства ще се извършва по северното локално пътно платно на булеварда в същия участък. 

От утре 15.08.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по шлюза за десен завой от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” към бул. „Цариградско шосе”. Движението на пътните превозни средства се извършва в останалите две ленти от пътното платно в същия участък на булеварда, заради изграждането на третата линия на метрото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови