Промени в движението по "Цар Борис ІІІ" и "Житница" заради метрото

OFFNews 23 ноември 2016 в 09:33 4706 0

От полунощ до 24 май догодина се променя движението на столичния бул. "Цар Борис ІІІ", по "Житница" и "Гоце Делчев" заради строежа на третия лъч на метрото. 

Забранява се влизането на пътни превозни средства по бул. „Гоце Делчев” между ул. „Кюстендил” и бул. „Цар Борис ІІІ”, по южното и северното локални пътни платна на бул. „Цар Борис ІІІ” и две пътни ленти от северната половина на централното пътно платно на бул.”Цар Борис ІІІ” с дължина по около 70 м от двете страни спрямо оста на бул. „Гоце Делчев” и ул. „Житница“ и по ул. „Житница” между бул.”Цар Борис ІІІ” и ул. „Гебедже”.

Движението на пътни превозни средства по бул. „Цар Борис ІІІ” ще се извършва:
- в посока кв. „Княжево” в една пътна лента от южната половина на централното пътно платно на бул. „Цар Борис ІІІ” в обхвата на строителната площадка на кръстовище бул. „Цар Борис ІІІ” - бул. „Гоце Делчев” - ул. „Житница“, като се осигури и лента за движение на пешеходците с ширина 1,50 м;
- в посока „Център” – в една пътна лента от южната половина на централното пътно платно на бул. „Цар Борис ІІІ” в обхвата на строителната площадка на кръстовище бул. „Цар Борис ІІІ” - бул. „Гоце Делчев” - ул. „Житница“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови