Промени в движението от днес до февруари заради метрото при парк Заимов

OFFNews Последна промяна на 03 август 2018 в 07:30 3793 0

От днес до 3 февруари догодина се променя движението във връзка с изпълнението на метрото по бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, съобщи Столична община. 

Забранява се влизането на пътни превозви средства по западното платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Силистра” и бул. „Янко Сакъзов”, като движението ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на булеварда в същия участък.

Закрива се паркинга в разделителна ивица на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Силистра” и бул. „Янко Сакъзов”.

Движението по ул. „Силистра” се извършва еднопосочно между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Чамкория” в посока към ул. „Чамкория”. 

Закриват местата за почасово платено паркиране на източното пътно платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между бул. „Янко Сакъзов” и ул. „Силистра” и по западното пътно платно на ул. „Проф. Милко Бичев” между бул. „Ген. Данаил Николаев” и ул. „Силистра”. 

Променя се маршрутът на автобусни линии №№ 11, 213 и 404 само в посока ж.к. „Гео Милев”, ж.к. „Младост” и ж.к. „Дружба” - линиите ще се движат по маршрута си до кръстовище бул. „Ген. Данаил Николаев” - ул. „Проф. Милко Бичев”, по ул. „Проф. Милко Бичев”, по източното платно на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и по маршрутите си.

Изместена е спирка „пл. Орлов мост“ напред от съществуващото си местопложение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови