Промени в движението до 9 ноември в част от София

OFFNews 30 октомври 2018 в 06:08 1996 0

Изграждане на уличен канал по ул. „Обелски път, бул. „Ломско шосе” и ул. „Лазарица” налага ограничения за навлизане на превозни средства в района. 

От днес до 9 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по северната половина от пътното платно на ул. „Обелски път” в участъка от ул. „Илия Георгов” до бул. „Ломско шосе”. Движението на ППС ще се извършва по южната половина от пътното платно на ул. „Обелски път” в същия участък, съобщи ЦГМ. Забранява се и влизането на тежкотоварни автомобили. 

За същия период се променят маршрутите на автобусни линии №№ 30 и 31 в посока ж.к. „Обеля” от бул. „Ломско шосе” надясно по ул.107, надясно по ул. „Илия Георгов”, наляво по ул. 115, надясно по ул. 8 (в обратна посока по ул. 9 и ул. 102), наляво по ул. „Акад. Димитрий Лихачов”, надясно по бул. „Панчо Владигеров”, надясно по маршрута на автобусни линии №№ 26 и 150 до обръщателното колело в ж.к. Обеля 1, двупосочно.

Автобусна линия № N2 ще се движи (в посока ж.к. „Обеля”) от бул. „Ломско шосе” наляво по ул.107, надясно по ул. „Илия Георгов”, наляво по ул. 115, надясно по ул. 8 (в обратна посока по ул. 9 и ул. 102), надясно по ул. „Акад. Димитрий Лихачов” до обръщателното колело в кв. „Обеля”, двупосочно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!