Президентът посреща гости, 6-годишен седна в стола му(галерия)

OFFNews Последна промяна на 17 септември 2017 в 12:59 2522 0

1/1

Снимка Сергей Антонов

Президентът Румен Радев посрещна малки и големи гости на "Дондуков" 2 в деня на отворените врати в институцията. В стола му седна 6-годишният Николай Гроздев.  

Администрацията на държавния глава се включи в инициативата "Европейски дни на наследството-2017 г." Вратите на "Дондуков" 2 са отворени до 16:00 ч. днес.

Посетителите имат възможност да се запознаят с интериора на сградата и основните функции на институцията.

Радев се снима с всички желаещи. 

Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти в Деня на отворените врати на президентската институция. Възпитаниците на Университета по библиотекознание и информационни технологии, ръководени от проф. д-р Мариела Модева разговаряха с вицепрезидента по актуални теми, свързани с нейната работа, както и такива, представляващи интерес за бъдещите бакалаври. 

Студентите от специалност Информационни технологии в съдебната администрация зададоха въпроси относно правомощията на Илияна Йотова и по-специално за Комисията по помилвания. Младите гости на вицепрезидента поставиха и други важни теми в дискусията, като използването на специализирани информационни ресурси за нуждите на съдебната администрация.

Студентите от специалност Информационни ресурси на туризма разговаряха с вицепрезидента Йотова за възможностите за рекламиране на България като туристическа дестинация, особено в контекста на предстоящото за страната ни председателство на Съвета на Европейския съюз. Бъдещите бакалаври споделиха с Илияна Йотова очакването си държавните институции да бъдат по-отзивчиви към проблемите на младите хора.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !