"През 2040 година ромите ще бъдат повече от българите"

OFFNews Последна промяна на 09 март 2015 в 09:47 8328 30

Ромите ще бъдат над 50 % от населението на България до 2040 година, прогнозира  бившият главен мюфтия д-р Недим Генджев в ефира на ТВ7.

Българите и турците в България раждат много по-малко деца, разходете се из циганските махали и ще се убедите в това. В България има етническа и верска търпимост, категоричен е Генджев.

В пловдивския квартал Столипиново ще построим Социален молитвен дом, нещо като МОЛ с финансиране от Саудитска Арабия и по-конкретно от семейство Заамил, които са най-големите производители на електрически стълбове, каза Генджев.

Той обвини главният мюфтия на България Мустафа Алиш, че не защитава интересите на България, а тези на премиера на Турция Реджеб Ердоган. Над 170 имота на мюсюлманското вероизповедание могат да бъдат отнети от държавата, защото има огромен дълг от 5 милиона лева, предупреди бившият мюфтия. Това са имоти, подарени от нашите деди, припомни той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.03 2015 в 16:01

Еми ще станем като хамериканците-половината бели и половината черни (пардон, "цветнокожи")

11.03 2015 в 15:31

Като започне Сидеров да копае златото, България ще стане рай на земята и тогава ще има в изобилие блага и за циганите. ЦИГАНСКИ РАЗВИТ КОМУНИЗЪМ...

10.03 2015 в 19:54

Да ограничим раждането на деца от деца и да няма помощи за деца, които не учат над 4-ки.
Естествено трябва да се превантира получаването на подкупи от учители...

10.03 2015 в 16:57

ами да ние сме развъдник на въшливи роми, неработещи но пък с много права, за разлика от малцинствения българин. Политиката на геноцид срещу българския народ ще даде резултат, политиците ни мижитурки могат да се потупат един друг по рамото

10.03 2015 в 15:09

До 2040 г. я камилата- я камиларя. Само в Русия има около 7 милиона българи, които при желани ебиха могли да се върнат. До 2025-2032 г. се очаква нивото на Световния океан да се покачи драстично и маса държави да се окажат под водата. Напълно естествено ще бъде българите живеещи в тях да се приберат с родината си. Да не говорим, че всеки момент се очаква да изригне най-големия вулкан на планетата намиращ се в САЩ и някой и друг милион американци да се нанесат в България. Нещата вървят натам, че е напълно възможно да се наложи да издаваме зелени карти на желаещите да се заселят в България и наплива да бъде огромен!

10.03 2015 в 14:24

Да и след 5 млрд. години слънцето ще изгасне, всеки е свободен да прави каквото си иска. Преселение на народите винаги има. Но циганите трябва да бъдат изтикани от европа или редуцирани с по 1 дете максимум, като китайците. За това обаче е нужен друг режим на управление какъвто вече е малко трудно. Мен ако ме изберете ще го направя, и джамиите няма да са повече действащи по тези ширини, ще останат тези само които се считат паметници на културата, но не и да действат, ако и това изобщо е допустимо, но при демокрация няма да стане.

10.03 2015 в 11:45

ами за това трябва да се вземат мерки , закон - повече от две деца да не раждат и то при условие че работят и имат средства да издържат тия две деца ! а не да се развъждат като плъхове !!! това не е расизъм нито дискриминация , не може да раждат по 4-5 деца и да взимат помощи без да работят !

10.03 2015 в 08:43

Няма как паразит да съществува след като е умрял гостоприемника.Всеки който малко е учил биология знае че паразита тогава също умира или се прехвърля на друг гостоприемник А всеки знае че циганина е мръсен безполезен паразит

10.03 2015 в 00:34

В следващите 30 години г-ж Генджев се очаква такова развитие на технологиите, че дотогава няма да има значение циганин, българин, турчин, щото няма да мислим по начина по който мислим днес. Циганина не е зъл, ако не е гладен и не му е студено. Турчина не мрази всички християни, ако не го лишават от информация. Вие Генджев сте този, и вашите подобни, които се надявам да изчезнат в следващите 30 години. И съм почти сигурен, че ще. Мизерен, подмолен и коварен дребен човечец готов на всичко за власт - това си ти, гнидо безподобна

10.03 2015 в 00:04

@ ПЕПА КАМЕНОВА
не става дума за забрана или разрешение ... всеки заченат има право да бъде роден ! - това е и според Християнството, а и според други религии. има се предвид чисто природно. оттам насетне е мястото на Обществото ... и Държавата, разбира се. в природата обикновено важат други Закони, различни от тези в социалните общества.
проблемът е там, че Обществото не ги търпи, а Държавата ги стимулира. а Обществото продължава да избира същите в управлението на Държавата. е, как да стане ?