Правнучката на Тодор Живков: Ние сме бъдещето на България

OFFNews 17 септември 2017 в 09:40 18205 7

Снимка lifestyle.bg

Всеки може да стане жертва на отвличане, човек винаги взима някакви мерки за сигурността си. Естествено, че съм се страхувала за децата си, заяви внучката на Тодор Живков Евгения. 

Когато беше атентатът в Париж, много пъти съм си мислила дали да не сляза от метрото в Лондон, ако видя някакви особени хора, веднъж даже го направих, сподели дъщеря й Андреа Стефанова. Тя призна, че с майка й се карат за мода. От политика никога не съм се интересувала, каза още Андреа.

Опитвам се да предпазя и двете си дъщери от политиката, но никога не се знае какви предложения могат да получат и да се изкушат, обясни Живкова. 

Докато учех в Англия, станах по-самостоятелна, чувствах се по-свободна, разкри още Андреа. Нейната сестра Людмила работи в чужбина във фирма за интериорен дизайн. 

Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, но не мога да плащам цената за решения, взети по това време, каза Живкова. Според нея хората разбират това. 

Не си го спомням, но са ми разказвали, че когато е бил под домашен арест, аз съм посрещала гостите му, сподели Андреа. 

Хората ще осъзнаят, че това време ни е дало много неща, коментира 22-годишното момиче времето на дядо си. Тя каза още, че иска да се развива в България и се надява повече млади хора да постъпят като нея. Ние сме бъдещето на България, заяви правнучката на Тодор Живков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11480

5

Plagiat

17.09 2017 в 19:39

Че той, и Бай Тошо си беше дизайнер де......
Всички са дизайнери, само Владко, нещо.....
Ех, Воля, Воля..... Колко мъка има по този свят, Воля......

29216

2

Лопе де Вега

17.09 2017 в 14:13

Лоша работа! И правнучката (едновременно е и внучка, нали?) започна да чете лекции за добрия социализъм. От Лондон! Не от Пернишкия университет. Странно!

Поздрав!