Появи се биологичният баща на изчезналото българче в Солун

OFFNews 28 април 2015 в 13:13 3947 1

Пълен обрат в разследването за изчезналото българче Ана Борисова в Солун. Два дни след като сигналът за издирването на 4-годишното дете бе пуснат от полицията в цяла Европа късно снощи в отдела за малолетни  в Главното полицейско управление на област Атика се появил мъж от България, който заявил, че е биологичният баща. Той напълно опровергал показанията и установил разминаване в датите, дадени от майката Димитрина Борисова вчера, съобщава GRReporter.

По думите на майката, приятелката заявила, че отишла да купи сок на Ани и когато се върнала детето вече не се намирало на детската площадка.

След този разговор тя изключила телефона си и Димитрина Борисова загубила всякакъв контакт с нея. На въпросите на разследващите случая полицаи относно самоличността на 23-годишната Силвия, майката отговорила „не си спомням” и допълнила, че „дясното ѝ око е кафяво, а лявото – синьо”. Димитрина Борисова казала още, че дала на жената мобилен телефон, за да може да контактува с нея и дъщеря си, но не можела да си спомни неговия номер. Допълнила, че оставила листче, на което телефонният номер бил записан в дома на родителите си в България.

По-рано днес GRReporter се свърза с майката на Ани, която каза, че не може да разговаря в момента, тъй като при нея се намират полицаи. Тя помоли да ѝ се обадим след 20 минути. След изтичането им обаче и двата телефона на жената бяха изключени.

Според източници 24-годишната Димитрина Борисова е била залавяна от полицията в миналото. През последните месеци тя живеела в дима на възрастен мъж в района на централния площад Омония в Атина. Същите източници посочват, че изчезналата Ани се е намирала в Гърция през последните три седмици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!