Почина доц. д-р Мария Демирова

OFFNews 20 декември 2021 в 11:36 2347 1

Почина доц. д-р Мария Демирова - доктор на медицинските науки, прекрасен човек и изключителен специалист - пулмолог, деятел на експертизата на работоспособността, която до последния си дъх, повече от 40 години раздаваше знания и опит на нуждаещите се.

Ще я помним с нейната доброта и съпричастност към здравните проблеми на болните и грижа за здравите. Към всички, които се обръщаха за помощ и съвет към нея в Клиниката по професионални заболявания на МБАЛ "Св. Иван Рилски" и Медицинския университет – София, съобщиха от столичната структура на социалистите. 

Доц. Демирова активно и професионално подпомагаше работата на Федерация "Обществено здраве" към Градския съвет на БСП - София с иновативни идеи за профилактика на белодробните болести, за повишено внимание към професионалните заболявания, за модерна здравна политика с оглед опазване, укрепване и увеличаване на професионалното и на общественото здраве.

Поклон пред светлата й памет!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

20.12 2021 в 13:17

...страшна жена беше...помагаше на всеки абсолютно безкористно и си разбираше от работата...за мен беше чест,че успях да работя няколко години с нея....Бог да я прости и лека ѝ пръст....да почива в мир....амин