Quantcast

По 12 часа без вода в части от столичния център и Красна поляна

OFFNews Последна промяна на 13 януари 2021 в 05:12 402 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на уличен водопровод на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от пл. „Руски паметник“ до ул. „Дамян Груев“ и на ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Георги Данчов – Зографина“.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Канала“ в ж.к. „Дружба“ 1 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Канала“.

Заради подмяна на спирателен кран до бл. 41 в ж.к. „Красна поляна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в района на ул. “Атанас Кирчев“ между ул. “Спас Вацов“ и бул. „Никола Мушанов“, ул. “Никола Мушанов“ между ул. “Добротич“ и ул. “Васил Д. Стоянов“ и ул. “Сирма войвода“ между ул. “Спас Вацов“ и бул. “Никола Мушанов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.