По 12 часа без вода в части от Младост 1 и Овча купел

OFFNews Последна промяна на 25 октомври 2018 в 05:15 1197 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в София днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи на резервоар Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа в района на: с. Железница.

Монтаж на спирателен кран до бл. 72 в жк. „Младост“ 1 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 70, бл. 70А, бл. 72, бл. 72А, бл. 73, бл. 75А, бул. „Андрей Сахаров“ № 23, 25, 48, 50, 52 и 56, и Посолство на „Либия“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народен герой“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Любляна“, ул. „Букет“, ул. „Войводина могила“, ул. „Народен герой“; ул. „Любляна“ - търговски обекти между ул. „Народен герой“ и ул. „Калояново“ без магазин „Фантастико“; ул. „Любляна“ №34А и 34 Б. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Балкан“ и ул. „Васил Левски“ в кв. „Ботунец“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. „Ботунец“- първа част.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 8 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на ул. 30, ул. 5, ул. 8, ул. 41.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Борисов Величков“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Моравча“ до ул. „Ком“.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ в с. Казичене ще бъдат от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Балевица“, по ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Димитър Ашов“ до ул. „Балевица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !