По 12 часа без вода на две места в София днес

OFFNews Последна промяна на 10 януари 2019 в 06:04 1753 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-монтажни работи на ул. "Ваклинец" в кв. "Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на ул. "Ваклинец" - от ул. "Горски синчец" до ул. "Св. Горазд"; по ул. "Св. Горазд" - от ул. "Наум" до ул. "Ябълкова градина".

Дванайсет часа без вода заради извършване на строително-монтажни работи на ул. "Проф. Георги Златарски" в кв. "Витоша" ще бъдат от 9.00 до 21.30 часа на ул. "Проф. Георги Златарски" - от бул. "Симеоновско шосе" до ул. "Проф. Георги Златарски" 37.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !