Певецът Ивайло Колев е разпознал единия от нападателите си

OFFNews 07 ноември 2019 в 10:14 4416 1

Певецът Ивайло Колев, който бе пребит от неизвестни във входа на блока си в София миналата сряда, точно преди концерт в столичен клуб, обясни, че вече е разпознал един от нападателите си и е дал показания.

Колев посочи пред Нова тв, че е ритан жестоко в главата и гърба и за щастие е успял да предпази лицето си. Случката се е разиграла между етажите на кооперацията, в която изпълнителят живее. Двамата нападателите не дали каквото и да било обяснение за агресивното си поведение. Единственото, което Колев успял да чуе, докато го ритали, било: „Защо притесняваш жена ми?”. Певецът предполага, че нападението може да е свързано с битов проблем.

„Имам теч в банята, който идва от съседите. По мирен начин реших да се свържа с тях, оставяйки бележка с номер за контакт”, каза Колев. Той обаче твърди, че не познава побойниците.

След инцидента му е било трудно да ходи и имал световъртеж. Изпълнителят върнал повикания на адреса екип на Спешна помощ, надявайки се, че е в състояние да изнесе планирания концерт.

"Малко след това осъзнах, че това е непосилно и отидох в болница, където констатираха, че имам сътресение на мозъка”, обяви Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

07.11 2019 в 10:34

1) Може би аз не се интересувам достатъчно, но този човек никога не съм го виждал/чувал през живота си, а слушам музика в голяма част от деня.
2) "пребит" е преди 7 дни - като го гледам на снимката си е в отлична кондиция и подозирам, че е изял 2-3 шамара. Пребити хора не изглеждат така.
3) Цялата му работа прилича на опит за някаква реклама .. случайно чух интервюто му и човекът всячески се опитваше да измести темата за "побоя" върху темата за това какъв грандиозен концерти бил организирал ..