Петък вечер с 'Госпожа Уилсън' - една почти невeроятна, но истинска история (галерия)

OFFNews 07 март 2019 в 00:04 4494 0

Новият драматичен канал Epic Drama ще посвети петък вечер на "Госпожа Уилсън".

Историята в сериала ни връща в 1963 г. Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е "истинската жена" на Алек. Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, той явно е пазел ревниво своите тайни...

Вдъхновен от мемоарите на бабата на актрисата Рут Уилсън (Аферата), която е в главната роля, в „Госпожа Уилсън“ участват още Йън Глен (Game of Thrones), Кийли Хауис (Bodygard), Фиона Шоу (True Blood).

Снимки: Epic Drama

"Това е една от най-невероятните истории, които съм чувала. Писана е по спомените на моята баба", споделя актрисата Рут Уилсън.

"Трудно е да се допусне, че е истина. Но наистина се е случило", добавя партньорът ѝ във филма Йън Глен.

Лентата разказва за жена, която на пръв поглед живее съвсем обикновен живот в краен квартал. Един ден тя се прибира да сервира обяда, но намира съпруга си мъртъв.

"Така тя започва да открива кой е той, казва Рут. - Имал е четири съпруги и деца. Как, за бога, е успявал! Това е разказ за тайни и лъжи, за това как живееш с тях, какво споделяш."

Бъдещата мисис Уилсън се влюбва в съпруга си, който е с 25 години по-възрастен от нея. Той е писател, шпионин. Измислянето на истории е негова професия и втора природа. Печели лесно сърцата на дамите и за всяка от съпругите си е добър баща и партньор.

Бабата на Рут Уилсън умира, когато тя е на 22. "Познавах я добре. На моменти ми бе по-трудно да си представя как се е чувствала, отколкото да го изиграя. Това бе най-трудната ми роля", признава актрисата. Тя споделя, че снимките на филма са били много позитивен опит за семейството ѝ и са заздравили връзката между децата на Александър Уилсън.

Очаквайте "Госпожа Уилсън" на 8 март, в 22:00 по Epic Drama.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал. Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови