Патрулки с принтери ще ни връчват глобите на място

OFFNews Последна промяна на 03 октомври 2016 в 21:05 6424 10

До края на годината всички патрулки ще бъдат оборудвани с принтери. Устройствата ще са с размер, подходящ за полицейска кола и ще издават честитките още на пътя – на специален бон като касова бележка, съобщава Нова тв.

Така, освен че няма да можем да избягаме от глобата, ще се спести и двойната работа на ръка – веднъж катаджиите да пишат акт, а след това и да го въвеждат в системата.

С таблет на пътя ще се проверява и за стари нарушения. Експертите искат и постерминали в патрулките. Новите 275 принтера ще бъдат купени с пари от Гаранционния фонд. Предстои депутатите да обсъдят и дали да се увеличи броят на нарушенията, за които се издава акт на пътя.

По този начин сериозно ще се увеличи събираемостта на глобите.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7728

6

KumaLisa

04.10 2016 в 00:46

Въпросът е, че не трябва точно това (До размерите на "глоба по фиш".) Точно с това те правят тяхното "и кво прайм сега?" т.е. "дай 10 на ръка за да не станат 20 с фиш" при това необжалваем.

8570

5

jeko47

04.10 2016 в 00:06

Разгеле , но факхим!Не може пътен полицай да констатира нарушение и да санкционира.Може , де .До размерите на "глоба по фиш".За другото нагоре - жалим Пено , ма ша тре са учим да пишем.Правикно.Особено за актове!:D
Абе , пак ша има "Кво праим сега?"
И въобще -нов смях в залата

7728

4

KumaLisa

03.10 2016 в 23:58

Да дадеш и съдебна и изпълнителна власт в ръцете на ченге (където и да е по света) е много опасна работа. Затова и където и да е по света не им я дават. Само ние сме тъпанари и не осъзнаваме за какво става дума. Ченгето може да има право само да състави констативен протокол, акт или каквото там си го наричайте, а след това въпросът трабва да се разрешава само и единствено в съда.