Палавият Кънчо позорно изтрит

06 март 2012 в 21:49 3206 7

Дипляната с пениса Кънчо беше свалена от сайта на Столичната регионална здравна инспекция, след като картинките обиколиха социалните мрежи и предизвикаха лавина от иронични коментари. Пълният текст към дипляната гласи:
Приключенията на Кънчо Кънчо се събуди, готов да се труди. Известен щурмовак съм аз. Изпълнен съм с енергия и страст. Раздавам се и тук, и там... Налага ми се често да се предпазвам вещо. Първи опит май е неуспешен. Боже, как изглеждам смешен!? Шапката стои погрешно, явно бъркам нещо. Втори опит ще направя, правилно да я поставя. А шапката добре ме пази и от СПИН, и от зарази. Щом е в срок и годността - пълна е сигурността! Ето, нов презерватив вземи и отново всичко повтори! Резервоарчето с пръсти прищипни и внимателно надолу разпъни! Как лесно ми върви и как добре ми той стои! И накрая запомни: с дрешка винаги бъди, щом любов ще правиш ти!
По-рано през деня от здравната инспекция побързаха да обяснят, че нямат нищо общо с рисунките, че дипляната "Приключенията на Кънчо" е била издадена преди повече от 10 години от бившата Столична ХЕИ, а сътрудниците, предложили издаването ú, вече са пенсионери.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови