Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Палатков лагер в Стара Загора ще брани парк Бедечка

OFFNews 26 април 2017 в 15:05 2971 0

Палатков лагер ще посрещне общинските съветници в Стара Загора преди утрешното им заседание, за да им напомни, че преди 7 месеца дадоха едно обещание пред гражданите на Стара Загора - максимално запазване на зелените площи в парк Бедечка. Инициативата е организирана от екоактивистите от "Запазете Бедечка".

Поводът е поредното гледане на казуса на общинска сесия, както и абсурдните заключения на временната комисия по казуса.

Още тази вечер се очаква да бъдат разпънати палатките пред общината в града на липите.

Паркът отново е изправен пред смъртна заплаха, заявяват екоактивистите.

Те отправиха и призив към общинските съветници и към хората от Стара Загора:

"Вие, госпожи и господа общински съветници, признахте, че през годините е имало много грешки, пороци и незаконни действия в посока унищожаването на Бедечка. И обещахте, че ще ги поправите.

Сега ние се събираме, за да ви го напомним и отново да повторим „Стига лъжи! Стига беззакония!“. Нужно е разследване, а не политически интриги.

Вземете палатка и приятели, китара, столче и рибарски принадлежности за ловене на шарани в мътна вода и елате на площада пред Обищна Стара Загора в 17:00 ч. Нека застанем срещу манипулациите на т.нар. комисия за Бедечка, която изрече лъжа след лъжа.

Ако не разполагате с необходимото оборудване за събтитието, но искате да изразите волята си като станете част от палатковия лагер, моля свържете се с нас. Ще се постараем да осигурим необходимото за да прекараме една чудесна вечер под звездите :)"

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews