Осиновена българка на крачка да стане Мис Италия

OFFNews 19 май 2023 в 11:41 4785 4

Захаринка Борисова вече се казва Зари Маструцо

Снимка Instagram

Захаринка Борисова вече се казва Зари Маструцо

Захаринка Борисова вече се казва Зари Маструцо и е олицетворение на съвременната Пепеляшка. Родена е в Белоградчик от 16-годишна майка, а баща ѝ е бил на 18, оставили са я в болницата, а от там е попаднала в сиропиталище. Заради тъмния цвят на кожата си е търпяла тормоз и се научила да се справя с трудната страна на живота. Докато не навършила 9 години и не се появили нейните ангели-хранители - италианска двойка от Ренде, Южна Италия, която я осиновява. Бащата е инженер, майката - университетски преподавател. Зари е била обсипана с любов и играчки, на които не знаела как да реагира в началото. Казва, че била пълничка, грозновата и са я мислели за момче.

Днес 23-годишната девойка, която живее в Калабрия триумфира: тя е сред финалистките на конкурса "Мис Италия", който ще отсъди коя е най-голямата красавица на полуострова през септември. Тя убеди многочленното жури в качествата си и споделя, че се чувства като принцеса, заради замъка Малвито, където се провела част от надпреварата, пише calabriareportage.it.

"Майка ми ме вдъхнови да искам да опозная света и поради тази причина направих много пътешествия. Ако трябва да избера едно от най-красивите места, бих казала, че е това, откъдето ме осиновиха и където животът ми се промени. А един ден бих искала да посетя Ню Йорк", казва тя.

Зари Маструцо е весело и ексцентрично момиче, което зад усмивката си крие тъжно минало, свързано с тормоз заради цвета на кожата и произхода ѝ, които обаче я карат да израства и да съзрява: "Научих, че разнообразието ни прави уникални, също и защото, ако всички бяхме еднакви, светът щеше да е много скучен", пишат италианските медии за нея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

705

4

Деспин Митрев

20.05 2023 в 09:18

Един преуспял българин, когото винаги ще уважавам, каза: "Бо, ако някой Ви каже, че успехът е 90% труд и 10% късмет, аз Ви казвам, че успехът е 90% късмет и 10% труд!" Така че, да пожелаем и късмет на добрите!

4638

3

Того

19.05 2023 в 14:07

Браво, красавица! Успех!

22548

2

dolivo

19.05 2023 в 13:23

Чудна!

Да развие някаква компетентност друга обаче, че това с красотата повърхностно ми се струва.

Може би съм старомоден.

1236

1

БотоксПутю

19.05 2023 в 12:26

Роди ме мамо с късмет и ме хвърли на смет. Желая на момичето успех.

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки