Quantcast

Осъденият Илиян: Физическият убиец пред Соло е на свобода (видео)

OFFNews Последна промяна на 10 декември 2013 в 16:47 5030 5

Илиян Тодоров
Илиян Тодоров

 

Истинският извършител на двойното убийство пред столичния клуб Соло е на свобода. Това твърди във видеообръщение Илиян Тодоров.

На 4 декември Върховния касационен съд (ВКС) окончателно потвърди доживотната му присъда за убийството на Васил Александров и Кирил Важаров, след спречкване в столичната дискотека. 

Във видеобръщение той сезира главния прокурор Сотир Цацаров за това, че срещу него е изпълнена политическа поръчка и е бил принуждаван да мълчи. "За жалост нито вие, нито обществото сте наясно каква е истинската причина за моето мълчание", казва Илиян, който все още е на свобода.

Той твърди, че е присъствал в злополучната нощ. "Видях извършителя, защото беше на метри от мен и погледите ни се срещнаха. Нямам детайлна информация за него, каквато по-късно се оказа всъщност, че той има за мен, защото заплахите започнаха едва няколко часа след това. Те продължиха и в следствения арест, впоследствие и в Централния софийски затвор. Трябваше да мълча", казва още Илиян.

Той обяснява, че върху него и семейството му е осъществен психически тормоз. 

Илиян очаква прокуратурата да се сезира по твърденията му. В противен случай иска да бъде стартирана процедура за „отнемане на гражданските му права“, защото се срамува да е част от общество, което вкарва в затвора невинни хора.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.12 2013 в 03:40

Смех смех смех... тоя вярва ли си? :)

10.12 2013 в 17:52

Тъй, тъй. Кажи брато, остави Цацата, как е живота в Южна Африка. Мандри за обиране има ли, цветни метали нещо, дебитни карти , а? Ако имаш дертове, само се обади на тати. Ако си забравил адреса: Позитано № 20

10.12 2013 в 17:35

Наглост достойна за психично отклонено същество!

10.12 2013 в 17:13

Мисля,че е с очила, за да не се вижда, че чете от лаптопа или компютъра, защтото в отражението на очилата се вижда бял фон или note pad или word file... Just sayin'...

10.12 2013 в 17:11

абе какви са тези глупости, където ги говори този??
 
X