Ограничават движението на камиони заради засилен трафик след Коледа

OFFNews 27 декември 2015 в 09:03 3531 1

Ограничават движението на камиони заради очакван засилен трафик след Коледа

Заради очаквания засилен трафик след коледните почивни дни днес ще бъде ограничено движението на тежкотоварни автомоболи. За времето от 14.00 до 20.00 часа камионите над 12 тона няма да се движат по магистралите и натоварените пътни артерии. 

Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите „Тракия”, „Хемус“ и „Струма” и главен път Е-79 София-Кулата. Пътните полицаи предупреждават, че е необходимо шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на полицията, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Ограничението на движение за камионите ще е в сила за автомагистралите, за пътищата Видин-Ботевград, Благоевград-ГКПП „Кулата“, в. „Коритна“-Велико Търново-Шумен, Русе-Велико Търново, граничните пунктове „Калотина“ и „Капитан Андреево“, Дуранкулак-Варна-Бургас, Околовръстен път София, Симитли-Гоце Делчев, Пловдив-Смолян и Бургас-Царево.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews