"Образцово" паркиране в София (снимки)

OFFNews 17 септември 2015 в 12:34 3963 0

Пореден случай на "образцово" паркиране в София - наш читател изпрати снимка на неправилно паркирал автомобил, който пречи на преминаващите по тротоара пешеходци. Това е често срещана гледка в София и това често предизвиква изблици на гражданско правораздаване, най-лекият вариант, на който, е вдигане на чистачките. 

Поредният случай е от бул. "Г.М. Димитров" от вчера по обяд. Нашият читател Иван Трухчев разказва, че заедно със свои колеги е поискал от шофьора на автомобила да премести колата. От това обаче не последвало нищо. Ето и разказа: 

"Вчера по обяд заедно с няколко мои колеги станахме свидетели на подобна случка на бул. "Г. М. Димитров" в района на сградата на Енергоснабдяване към 12:30 на обяд точно по време на "маневрата". Напълно учтиво помолихме водача (в случая жена на видима възраст м/у 50 и 60 години) да премести джипа си от тротоара, но получихме единствено ехиден отговор и зарязан джип, който пречи и на пешеходците, и на преминаващите автомобили в локалното шосе. Върнахме се до офиса, взехме лепенка "Нагъл шофьор" и изчакахме около 15 минути, ако евентуално водача се появи. Уви, не".

Какво е последвало - може да видите от снимките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови