'Обрат: Шпионите на Вашингтон' днес по Epic Drama (видео)

OFFNews Последна промяна на 04 май 2018 в 00:15 2704 0

Финалните два епизода от сериала „Обрат: Шпионите на Вашингтон“, можете да проследите днес, от 22:45, по новия драматичен канал Epic Drama.

Бенедикт Арнолд събира шпиони в Ню Йорк и Ейб заговорничи да унищожи ключови запаси на британците, но ще се нуждае от помощта на баща си. В началото на последния сезон известният предател Бенедикт Арнолд отмъщава на Джордж Вашингтон, като арестува заподозрените бунтовни шпиони, за да впечатли новите си британски командири. Ейб Уудххул и останалите членове на кръга Кулпър бягат от капана на Арнолд и обезсилват кралската армия, като саботират доставките на провизии. Но неочаквано развитие на обстоятелствата кара Ейб да облече червена униформа в търсене на отмъщение.

Маратон на всички 10 епизода от финалния четвърти сезон на поредицата Epic Drama ще излъчи утре, 5 май, от 12:50.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови