Облачно, със слаби превалявания и температури до 11 градуса днес

OFFNews 21 февруари 2018 в 06:42 1925 0

Снимка pixabay.com

Облачно, с превалявания от дъжд на места, ще е времето днес, показва прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).

Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, максималните ще са предимно между 4° и 9°.

В планините ще бъде облачно, със слаби валежи от сняг. Ще духа умерен до силен югоизточен вятър, по високите части - от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра – около минус 4°

По Черноморието ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 6°-7°. Температурата на морската вода е 7 - 8°. Вълнението на морето ще е 3 – 4 бала.

В София ще е облачно, с температури между 0 и 4 градуса, в Пловдив ще превали слаб дъжд, а градусите ще са между 3 и 6. Във Варна също ще превали. Там максималната температура ще достигне 6 градуса, минималната ще е 4. Във Велико Търново ще е малко по-топло, с максимална температура 7 градуса. В Русе минималната температура ще падне под нулата - минус 1 градус. Най-топло ще е в Сандански, където градусите ще достигнат 11 над нулата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!