Нов ремонт на Цариградско започва днес

OFFNews 25 август 2017 в 07:03 3476 0

Нов ремонт на столичното Цариградско шосе започва днес в района на техно парк. Обновяването на Орлов мост трябва да приключи в неделя. 

От днес се забранява влизането на превозни средства по двете леви ленти на булеварда в посока центъра. Ограничението в района на техно парк София ще е до полунощ на 27 август. Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От 28 август пък до 1 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по двете ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе”, в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център. Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък. 

До 6 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по южното платно на бул.„Шипченски проход” между ул. „Иван Димитров-Куклата” и бул. „Асен Йорданов”. Движението ще се извършва двупосочно по северното пътно платно на бул. „Шипченски проход” в посочения участък. 
За същия период от време трамваите от линия № 20 в участъка на ремонта ще преминават двупосочно през маневрено трамвайно ухо „Гео Милев”.
В посока център трамваите от линия № 20 ще спират на разкритата трамвайна спирка с код 0596 „Гео Милев”;

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови