Quantcast

Няма да имат вода в кв. Димитър Миленков и част от Бусманци

OFFNews Последна промяна на 03 февруари 2020 в 05:52 936 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пробуда“ в кв. „Бусманци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Ген. Гурко“ от ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ до края /№67/, ул. „Средно ливаде“, по ул. „Пробуда“ от ул. „Владимир Георгиев“ до ул. „Ген. Гурко", ул. „Мома Ирина“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Строително – монтажни работи в кв. „Димитър Миленков“ налагат спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на кв. „Димитър Миленков“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !