Няма да има вода в части от Зона Б17, Волуяк и Железница

OFFNews Последна промяна на 25 юни 2020 в 05:57 1125 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на с. Железница

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“ в кв. „Зона Б17“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Клокотница“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“ и ул. „Странджа“ от ул. „Струга“ до ул. „Охрид“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дружба“ в с. Волуяк налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Зорница“ от ул. „Минзухар“ до гара Волуяк, ул. „Минзухар“, ул. „50-та“, ул. „Никола Карастоянов“,  ул. „Котешка стъпка“, ул. „Лозичка“, ул. „Дамско сърце“, ул. „41-ва“, ул. „Детелина“ и Гара Волуяк

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!  

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X