Няма да има вода в части от центъра и Надежда 1

OFFNews Последна промяна на 05 март 2021 в 00:02 845 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи на бул. „Александър Стамболийски“ в „Център“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на бул. „Тодор Александров“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Позитано“, ул. „Добруджански край“ и ул. „Опълченска“.

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Сава Филаретов“ в жк. „Надежда“ 1 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. "Демир Капия" от ул. "Кирил Дрангов" до ул. " Илинденско въстание". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови