Няма да има вода в части от столичния център, Манастирски ливади и Карпузица

OFFNews Последна промяна на 11 май 2021 в 06:05 708 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи на бул. „България“ в кв. „Манастирски ливади - запад“ налага спиране на водоподаването от 02:00 до 04:00 часа на бул. „България“ /четни номера/ от № 100 до ул. „Тодор Каблешков“.

Пресвързване на уличен водопровод на бул. „Цар Борис III“ в кв. „Карпузица“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Дамяница“ от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Войводина могила“, локалното платно на бул. „Цар Борис III“ (посока кв. „Княжево“) от бул. „Никола Петков“ до ул. „Дамяница“ и ул. „Войводина могила“ от № 51 до ул. „Дамяница“.

Монтаж на спирателен кран в кв. „Център“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Цар Шишман“. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Димитър Петков“ в кв. „Център“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Димитър Петков“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“ (нечетни номера). 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X