Няма да има вода в части от Младост 1, Надежда 2, Горубляне и Полигона

OFFNews Последна промяна на 08 декември 2021 в 05:24 365 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради монтаж и подмяна на спирателен кран по ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“ в ж.к. „Надежда“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Чудомир“, ул. „Добри Чинтулов“, ул. „Дравски бой“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“.

Ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „Младост“ 1 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 34 и бл. 35. 

Пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Васил Пешев“ в кв. „Горубляне“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Урвишка крепост“ от ул. „12-ти април“ до ул. „Царичина поляна“, ул. „Васил Пешев“ от ул. „12-ти април“ до ул. „Васил Пешев“ № 13.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Ген. Йордан Венедиков“ в кв. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Ген. Йордан Венедиков“ от локално платно на бул. „Цариградско шосе“ до борса „Къро“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови