Няма да има вода в части от Красно село и Герман

OFFNews Последна промяна на 17 август 2022 в 05:20 1225 0

Софийска вода

Снимка Архив

Ремонти спират водата в части от София

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части от София днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-ремонтни работи в ж.к. „Красно село“ на ул. „Ген. Стефан Тошев“ срещу бл. 214, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа в района между Ж.к. Красто село (Борово), бул. „България“, ул. „Кюстендил“, бул. „Цар Борис III“, бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Тодор Каблешков“, ул. Родопски извор“ и ул. „Борис Димовски“.

Във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в с. Герман, ул. „Младежка“ №15, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 17:00 часа на ул. „Младежка“, ул. „Христо Смирненски“ (от ул. „Младежка“ до ул. „Топола“).

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови