Няма да има вода в части от Изгрев, Оборище и Бистрица

OFFNews 06 декември 2022 в 06:29 772 0

Вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Горски път“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Роза“, ул. „Витошко лале“, ул. „Цветна градина“, ул. „Тинтява“, ул. „Кооперативен труд“, ул. „Еделвайс“.

Във връзка с монтаж на водомер на бул. „Янко Сакъзов“ в район Оборище се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Янко Сакъзов“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Подмяна на хидрофорна уредба на ул.„Фредерик Жолио Кюри“ в ж.к. „Изгрев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на ул. „Фредерик Жолио Кюри“, бл. 3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови