Няма да има вода в части от четири столични района

OFFNews Последна промяна на 15 март 2019 в 06:15 1118 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крум Попов“ в кв. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „Крум Попов“ от ул. „Криволак“ до ул. „Милин камък“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 271 в местност „Орион“, община „Връбница“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Владимир Зограф“ от ул. „Танкист“ до жп прелеза, ул. 271, ул. 214, ул. 215.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Иглика“ в кв. „Курило“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. ул. „Иглика“, ул. „Копривщица“, ул. „Светъл път“, ул. „Момина сълза“, ул. „Козница“.

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“ ще бъдат от 10:00 до 15:00 ч. в района на ул. „Бойчо Бойчев“ №16, ул. „Монтевидео“ №21А. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови