Quantcast

Няма да има вода в части от Бистрица и Модерно предградие

OFFNews Последна промяна на 18 октомври 2019 в 05:39 780 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старата църква“ в кв. „Модерно предградие“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Старата църква“ от ул. 379 до ул. „Светла“

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марина поляна“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Марина поляна“ от ул. „Янчовска река“ до ул. „Синчец“ и ул. „Синчец“.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !