Няма да има вода в части от 4 софийски района

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2018 в 05:30 1013 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод на ул. „Цанко Церковски“ в кв. „Михайлово“ в Банкя, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Никола Й. Вапцаров“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Захарий Стоянов“ , ул. „Персенк“ и ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Княз Борис I“ до ул. „Персенк“ , ул. „Родина“ и ул. „Христо Ясенов“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майстор Миленко Радомирец“ в „Манастирски ливади“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Майстор Миленко Радомирец“ от ул. „Родопски извор“ до бул. „Братя Бъкстон“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий“ в Казичене  налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Троянов път“, ул. „Освобождение“, ул. „Отец Паисий“, ул. „Христо Попбожилов“.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Теменуга“ в „Симеоново“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Поглед“ от ул. „Здравец“ до ул. „Теменуга“ и ул. „Теменуга“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.