Няма да има вода в част от центъра тази нощ

OFFNews Последна промяна на 28 септември 2020 в 12:13 922 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа на бул. „Христо Ботев“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на бул. „Македония“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Сливница“ и бул. „Княгиня Мария Луиза“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ в кв. „Изгрев“ в Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на кв. „Гниляне“ и кв. „Изгрев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !