Няма да има вода в част от Гърдова глава

OFFNews Последна промяна на 12 май 2021 в 05:38 622 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в част от м. „Гърдова глава“, съобщиха от дружеството. 

Причината е реконструкция на уличен водопровод на ул. „Резньовете“, което налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Резньовете“ от ул. „Карамфил“ до ул. „Ботко войвода“, ул. „Чукар“ от ул. „Ботко войвода“ до ул. „Карамфил“ и ул. „Боянска река“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X