Няма да има вода на три места в София

OFFNews Последна промяна на 26 юни 2019 в 06:27 2631 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Иван Александър“ в жк. „Света Троица“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Цар Иван Александър“ от ул. „Дебелец“ до ул. „Галичник“
ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“. 

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Николай Хайтов“ в жк. „Изток“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Николай Хайтов“ от ул. „Самоков“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Будапеща“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Будапеща“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница, ул. „Панагюрище“ №1, №2, №3. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови