Няма да има вода на четири места в столицата

OFFNews Последна промяна на 11 юни 2020 в 06:31 1609 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на водомер на ул. „Чарлз Дарвин“ в жк. „Изток“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на ул. „Чарлз Дарвин“, бл. 2 и ул. „Пиер Дегейтър“, бл. 1 и бл. 3

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добър юнак“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на ул. „Розова долина“, ул. „Криволак“, ул. „Капитан Андреев“, ул. „Цанко Церковски“. 

Заради монтаж на водомер до бл. 343 в жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на Висока зона на бл. 343, бл. 346, бл. 348.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Лозарска“ в кв. „Курило“ на гр. Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на тази улица. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

STOP THE WAR! Чуйте новата песен на OFFRoad band