Няма да има вода на 4 места в София

OFFNews Последна промяна на 18 май 2021 в 05:17 3630 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.  

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Божур“ в с. Долни Пасарел налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Вец Пасарел“, ул. „Божур“, ул. „Акация“ ,ул. „Дъбова кория“, ул. „Щъркелови гнезда“, ул. „Момина скала“, ул. „Детелина“, ул. „Урвич“, ул. „Искър“, ул. „Хризантема“, ул. „Минзухар“, ул. „Русама“, ул. „Белия камък“, ул. „Борова гора“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на хидрофорна уредба на бл. 29 в жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 29 (висока зона). 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийска“ в с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на пл. „Възраждане“, ул. „Софийска“ от ул. „Черковна“ до ул. „Детелина“, ул. „Черковна“ от ул. „Софийска“ до ул. „Чавдар войвода“, ул. „Граничар“ и ул. „Софийска“ № 36, № 38 и № 40.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искра“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Гороцвет“ между ул. „Люляк“ и ул. „Искра“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови